Illan tullen

Kuvittele seurueesi tunnelmalliseen näköalaravintolaan Tahkon rinteiden huipulle. Panorama on maisemanihailijan unelmapaikka. Salin 180°- panoraamaikkunoista avautuu mahtava maisema yli Syvärin. Illallinen tai yksityistilaisuus Tahkon huipulla on aina elämys. 

Panoraman Kabiinin kyytiin mahtuu 16 hlöä. 

Aikataulu 2021-2022

Joulukuussa: 4.12, 11.12, 18.12, 27.12, 28.12, 29.12, 30.12.

31.12 on yksityistilaisuus.

Tammikuussa joka pe ja la ilta klo 19.00 alkaen
Helmi – maaliskuussa joka ilta ke, to, pe ja la klo 18.30 alkaen
POIKKEUKSENA viikko 8: Olemme avoinna joka päivä ma-la klo 18.30 alkaen
Huhtikuussa:
1.-2.4 klo 19.00 alkaen
8.-9.4 klo 19.00 alkaen

Pääsiäisenä: 14.-17.4 klo 19.00 alkaen

Lumikissa kabiinin lähtöajat:
Joulu- ja tammikuussa alkaen klo 19.00 / 19.30 / 20.00 / 20.30
Helmi – huhtikuu klo 18.30 / 19.00 / 19.30 / 20.00 / 20.30

Lähtöpaikka määräytyy jäätilanteen mukaan:
-Tirolin edestä rinne-alueelta
TAI
-jäätilanteen salliessa Piazzan rannasta
Lähtöpaikka ilmoitetaan aina tekstiviestillä kyseisenä päivänä klo 15.00 mennessä!

HUOM!
Ravintola pidättää oikeuden perua illallisen ko.päivänä, jos henkilömäärä jää alle kymmeneen.

VARAUKSET

Varaa pöytä • info@panoramabar.fi • 041 317 4602

Menut

Lämmitämme maakuopan jo edellisenä päivänä ensimmäisen kerran. Maakuopan lämpö on hyvin tasainen n.100-130 c°. Lihat kääritään folioon ja laitetaan hiekan sisään muhimaan vähintään 8 h ajaksi. Maakuopan päällä poltetaan pientä tulta, joten loimulohet kypsentyvät samalla. Rosvopaisti on erikoisen hyvää ja sen valmistamiseen kuluu koko päivä.

ALKUUN

Graavisiikatartar, siian mätiä ja saaristolaisleipää
– vuolukermaa, punasipulia, tilliä ja sitruunaa
TAI
Metsäsienikeittoa ja savupororouhetta
– kirnuvoita ja ruisleipää
TAI
Savolainen antipasto
-savuleikkelettä, ahvenkukkoa, savumuikkua, suolakurkkua, hirvitartalettia, juustoja ja porkkanahilloketta


 

PÄÄRUOKANA

Rosvopaistia (maauunissa väh. 8 h kypsytettyä porsasta), timjami-punaviinikastiketta ja uunijuureksia
TAI
Loimulohta, kermaista kanttarellikastiketta ja uunijuureksia


 

JÄLKEEN

Mustikkakukkoa ja vaniljajäätelöä
TAI
Lakkatiramisu

Illallismenu hintaan 59 € / hlö

Tuo seurueesi viihtymään Panoramaan fondue-patojen ääreen. Tarjolla poro- nauta sekä juustofonduet herkullisten alku- ja jälkiruokien kera.

Fondue-illalliset vain ennakkoon tilauksesta vähintään 2-hengen seurueille. Illallinen valmistellaan ennakkovarausten mukaisesti. Ilmoitathan valitsemanne fonduen. Alku- ja jälkiruoat voitte valita paikanpäällä. Erikoisruokavaliot huomioidaan ilmoituksen mukaisesti.

Menuiten hinnat:
Lihafondue 65 € / hlö
Liha & Juustofondue 75 € / hlö

Sis. Kabiini-kuljetuksen

ALKURUOAT

Graavisiikatartar, siian mätiä ja saaristolaisleipää
– vuolukermaa, punasipulia, tilliä ja sitruunaa
TAI
Sienikeittoa ja savupororouhetta, ruisleipää ja kirnuvoita
TAI
Savolainen antipasto
-savuleikkeleitä, juustoa, savumuikkua, suolakurkkua, porkkanahilloketta ja focaccialeipää


 

FONDUET

Lihafondue, kypsennys lihaliemessä
75g poron ulkofilettä ja 75 g naudansisäfilettä, kauden vihanneksia, pikkukurkkuja, oliiveja sekä uuniperunaa, savuporomajoneesia ja patonkia

TAI

Juustofondue, juustosulaa Panoraman tapaan
Patonkia, kauden vihanneksia, pikkukurkkuja, oliiveja sekä uuniperunaa ja chilimajoneesia

TAI

Liha & Juustofondue, tuplamäärä patoja pöydässä


 

JÄLKIRUOAT

Mustikkakukkoa ja vaniljajäätelöä
TAI
Lakkatiramisu

Salin keskellä Panoraman Herkkureki-reki täynnä herkkuja läheltä ja kaukaa.

ALKUMALJA/KEITTIÖN TERVEHDYS

Suppilovahvero/tatticappucino


 

REKI

1.Lohipastramia ja kuminamajoneesia .
2.Savumuikkupottia ruispohjalla
3.Fenkolivoilla gratinoitua vihersimpukkaa
4.Lämminsavulammasta ja waldorffia
5.Peltolan sinihomejuustoa ja taatelipestoa
6.Baskilainen etanapata ja Mallasleipää
7.Panoraman Caesar ja grillattua broileria
8.Paistettua vuohenjuustoa ja porkkanahilloketta
9.Makeaa friseesalaattia ja mustikkavinegretteä


 

PÄÄ

Savustettua ylikypsääpossua ja Romescokastiketta Timjamikermassa haudutettua palsternakkaa


 

JÄLKIRUOKA

Suklaa-punajuurikakkua ja kanelivaahtoa

Pienet muutokset mahdollisia.

Hinta 49 € / hlö ja Kabiini-kuljetuksella 55 € / hlö